Kurumsal
Kalite ve Gıda Güvenliği

KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

 

  • TEMİZ VE MODERN TESİSLERİNDE, İLGİLİ MEVZUATLAR ÇERÇEVESİNDE ISO 22000:2005 VE ISO 9001:2015 STANDARTLARINA GÖRE ÜRETİM YAPMAKTADIR.

  • İYİ BİR SON ÜRÜN İÇİN KALİTELİ OLAN HAMMADDEYİ TERCİH ETMEK

  • GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN SORUN OLABİLECEK FİZİKSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK TEHLİKELERİ TANIMLAYIP ÖNLEM ALMAK

  • ÜRÜNÜN HAMMADDEDEN SON ÜRÜN HALİNE DÖNÜŞTÜĞÜ SÜREÇ BOYUNCA SAĞLIKLI, HİJYENİK ŞARTLARDA ÜRETİM YAPMAK

  • ÜRETİM ESNASINDA VE SON ÜRÜN ÜZERİNDE GEREKLİ KALİTE KONTROLLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK

  • GIDA GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİNİ ÇALIŞANLARI İLE DÜZENLİ EĞİTİMLER ÇERÇEVESİNDE PAYLAŞIP, GIDA GÜVENLİĞİ PRENSİPLERİNİN EN ÜST DÜZEYDE HAYATA GEÇİRİLMESİNİ SAĞLAMAK

  • SÜREKLİ KALİTEYİ ARTTIRMAK ADINA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEK

  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ EN ÜST DÜZEYDE SAĞLAMAK İÇİN TÜKETİCİLERDEN GELEN ÖNERİ VE ŞİKÂYETLERİ DİKKATE ALMAK

 

  • DOĞA BARKOD, GIDA GÜVENLİĞİ PRENSİPLERİNE UYARAK SEKTÖRÜNDE GÜVENİLİR VE KALİTENİN SİMGESİ OLAN MARKALARI İLE ANILMAYA DEVAM ETMEK ADINA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEKTİR.…

Fabrikalar
Temsilcilikler
İnsan Kaynakları
Bize Ulaşın